Tilbud og ydelser til dig / Gratis NLP inspirations aften

Gratis NLP inspirations aften

Vi skal lære hele livet... Og disse aften har til formål at åbne vores sind for nye muligheder...

 

Emnerne er meget forskellige og der afprøves nye teknikker og metoder, der måske kan benyttes af Netop NLP i nye kurser og under uddannelserne.  

 
 
 Lukket for tilmelding.

d. 14 juni kl. 19.00 til 21.30
afholdes hos Netop NLP i Hareskoven

 

Mangler du energi og overskud i hverdagen?


Find ud af, hvad der forhindrer dig i at gøre lige netop det du ønsker dig i hverdagen - mangler du energi og overskud?
Kom og vær med til at udforske nogle nye værktøjer sammen med mig, der kan være med til at opbygge nogle nye rutiner i din hverdag, der giver dig mere energi. Vi arbejde blandt andet med fysikken og stemmen og du opfordres til at tage løstsiddende tøj og gummisko lignende fodtøj.
Alle er velkommen til at deltage - så længe der er plads - tilmeld dig på nlp@netopnlp.dk, så vi kan reserverer en plads til dig - det koster 50 kr for at deltage til kaffe, te og kage mv.
 
 

 

 Lukket for tilmelding. 

d.12 juli kl. 19.00 til 21.30
afholdes hos Netop NLP i Hareskoven

 
 
Neuroforskningen har de senere år fået større og større fokus på et enkelt molekyle – dopamin.

Dopamin er et vigtigt molekyle at kende til, da det påvirker vores alle sammes hverdag. Og, som vi siger i NLP, jo mere bevidste vi er – jo større mulighed har vi for at skabe det liv, vi ønsker os…

Dopamin er molekylet der giver os motivation, glæde/nydelse og belønning – og samtidig er det molekylet, der er kernen i alle former for misbrug. Et tveægget sværd…

Det er molekylet der gør, at vi vil ha’ mere.
Oplægget er baseret på bogen "The Molecule of more"

Hvis vi primært er styret af dopamin i vores liv, kan det have konsekvenser for os selv og vores omgivelser. Fx vores kærlighedsliv, vores arbejdsbalance, vores kreativitet, mv.

Sidst i oplægget fremhæves nogle af de NLP-værktøjer, der kan hjælpe os til at styre dopaminen, så det ikke er den der styrer os.
Alle er velkommen til at deltage - så længe der er plads - tilmeld dig under fanen kontakt eller på nlp@netopnlp.dk, så vi kan reservere en plads til dig - det koster det 50 kr.
 
NB! Husk at melde fra i god tid, hvis du ikke kan komme, da der er rift om pladserne. 

 

 

Arrangementer der er afholdt..

 
 
 
d. 21 februar kl. 19.00 til 21.30
afholdes hos Netop NLP i Hareskoven
 
LUKKET FOR TILMELDING - alle pladser besat
 
 
 
Denne aftens indhold er inspireret af Tony Robins online seminar "Unshakeable challange". Jeg præsenterer nogle af hans metoder og værktøjer - og vi afprøver herefter hans metoder og teknikker og evaluerer hvordan det går - denne aften omhandler det især en teknik vedrørende arketyper. Teknikken benytter Tony især når folk sidder fast i samme uønskede mønstre.
Alle er velkommen til at deltage - så længe der er plads - tilmeld dig på mailen nlp@netopnlp.dk eller under fanen kontakt - så jeg kan reserverer en plads. Vi betaler alle 25 kr til kaffe, kage og frugt.
 
Feedback fra nogle af deltagere
 
Bente:
Tak for en rigtig god, inspirerende og sjov aften, hvor både fysikken og stemmen var i brug.
Det var interesant at opleve, hvor forskellig lyden er alt efter, hvilken arketype, der er tale om. De fysiske øvelser havde også en mærkbar effekt. Dejligt også at afprøve Tony Robin's metode, hvor knasterne opløstes, og jeg var meget mere i ro efterfølgende, og stadig er.
 
Helle:
Tak for en rigtig god aften , tak for initiativet kære Inger ❤️
 
Charlotte:
Så fin en aften af den tænksomme slags. Tak Inger🙏❤️
 
 
 
 

d. 21 marts kl. 19.00 til 21.30
afholdes hos Netop NLP i Hareskoven
 
NLP-foreningen afholder en gratis NLP inspirationsaften hos Netop NLP.
Denne aftens indhold er inspireret af Tony Robins online seminar "Unshakeable challange". Jeg præsenterer nogle af hans metoder og værktøjer - og vi afprøver herefter hans metoder og teknikker og evaluerer hvordan det går - denne aften omhandler det især en teknik vedrørende arketyper. Teknikken benytter Tony især når folk sidder fast i samme uønskede mønstre.

Alle er velkommen til at deltage - så længe der er plads - tilmeld dig på mailen info@nlp-foreningen.dk - eller via begivenhed på facebook https://fb.me/e/8aKNZzx97  så jeg kan reserverer en plads. Vi betaler alle 25 kr til kaffe, kage og frugt.

 
d. 19 april  kl. 19.00 til 21.30
afholdes hos Netop NLP i Hareskoven
 
Du er, hvad du tænker.
med Aya Hansen, Cand.pæd.psyk og NLP master hos Netop NLP og Monika Hoffmann Andreasen Cand.pæd.psyk

En inspirationsaften med fokus på en bevidstliggørelse af egne tankemønstre ud fra et positivt psykologisk perspektiv. Bliv bevidst om dine tankemønstre og hvordan disse netop kan påvirke alt fra din kognitive, fysiologiske og adfærdsmæssige tilstand. Aften er udformet som en workshop, hvor der arbejdes med håndgribelige øvelser inspireret af den positive psykologi til at skabe en bevidsthed om egne tankemønstre. Og det hele bliver selvfølgelig relateret til NLP.
Alle er velkommen til at deltage - så længe der er plads - tilmeld dig her eller på nlp@netopnlp.dk - så vi kan reserverer en plads. Vi betaler alle 25 kr til kaffe, kage og frugt. Se mindre
 
d. 24 maj kl. 19.00 til 21.30
afholdes hos Netop NLP i Hareskoven
 
 

Dramatrekanten handler om de roller vi antager, når vi går ind i forskellige psykologiske spil. Jo mere overskud vi har i hverdagen, jo bedre fungerer vi i samarbejde med andre. Jo mindre overskud vi har – jo mere tilbøjelige er vi til at gå ned i dramatrekanten og starte de små psykologiske spil.
Drama trekanten består af tre roller – en Forfølger, en Redder og et Offer – og når du vælger ikke at deltage er du Helt. Og vi antager alle roller afhængig af i hvilket spil vi indgår i. Dette foregår både på arbejdspladser i parforholdet og mellem venner. Når vi deltager i dramatrekanten bliver vi drænet for energi. Selv veluddannede og ellers fornuftige mennesker bliver fanget i disse spil. Vi føler os manipuleret med og vi ender også med selv at manipulere. Derfor kan det være en stor hjælp at lære om disse mønstre og om de roller vi spiller i dramatrekanten.
Alle er velkommen til at deltage - så længe der er plads - tilmeld dig på nlp@netopnlp.dk, så vi kan reserverer en plads til dig - det koster 50 kr for at deltage til kaffe, te og kage mv
NB! Husk at melde fra i god tid, hvis du ikke kan komme.  
 
 
 
 d. 24 maj kl. 19.00 til 21.30
afholdes hos Netop NLP i Hareskoven
 
Lukket for tilmelding.

Tarotkort og guidet meditation
Der har været et ønsket til NLP inspirations aftenerne at arrangere nogle aftener med spirituelle emner. Bente, som også er NLP uddannet, har tilbudt at komme en aften og underholde os med, hvad tarotkort er for en størrelse. I aftenens løb får du også selv mulighed for, hvis du ønsker det, at afprøve hvad et tarotkort betyder for lige netop dig samt andre små øvelser. Til sidst gennemfører Bente en guidet meditation for os alle sammen.
Alle er velkommen til at deltage - så længe der er plads - tilmeld dig her eller på nlp@netopnlp.dk - så vi kan reserverer en plads. Vi betaler alle 25 kr til kaffe, kage og frugt.
Netop NLP v Inger Christiansen | Stormly 10, Hareskovby, Værløse - Denmark | Tlf.: 23 96 98 57