Tilbud og ydelser til dig / NLP Practitioner Uddannelser
 Feedback fra deltagere:
 
Tina
Kære Inger – tak for et dejligt practitioner forløb henover sommeren. Du er utrolig dygtig til at undervise. Din faglige viden og praktiske erfaring er stor og du øser ud af den med glæde. Hele forløbet har været fyldt med praktiske øvelser, som vi har fået lov til at prøve af på hinanden med din kyndige vejledning. Vi har alle prøvet at guide og blive guidet i øvelserne, så vi har fået en forståelse for hvad de enkelte øvelser handler om og hvad de kan bruges til. Dethar været virkelig godt! Du er fleksibel og har formået at give mig selv-indsigt på mange forskellige måder – Du viser hele tiden ”hvis noget ikke virker så prøv noget andet” – dine kursisters behov er forskellige og det forstår du! Du er et ”levende” eksempel på ” at der er en positiv hensigt bag enhver adfærd” og ”respekt for andres model af verden” – du har givet os kamp til stregen i vores mange diskussioner! Da jeg læste op til certificeringen fik jeg en dybere forståelse for hvad et anker er. Hvis du har lyst, så kunne du overveje tidligt i forløbet at uddybe yderligere hvad et anker er, hvorfor ankre er vigtige og hvad man kan bruge dem til (fx future pace). Det ville gøre hele forløbet endnu mere intenst.
 
Maria
De sidste par måneder af mit liv har været helt ubeskrivelige. Jeg startede på NLP Practitioner uddannelsen hos Inger i maj og blev certificeret her lige inden efterårsferien. Den rejse jeg har oplevet har været så fantastisk - og bestemt ikke uden tårer. Det har været udmattende og samtidigt utrolig fedt at grave sig tilbage til nogle af de knuder der har gemt sig dybt og længe i mine årer. Jeg har oplevet en helt igennem fantastisk kvinde i Inger, som har støttet, vejledt og givet sig tid til mig, og hjulpet mig igennem de forandringer, som pludselig har vist sit ansigt. Forandringer som Inger har set komme, og givet mig troen på, at jeg kunne komme igennem. Tak til dig Inger for at vise vejen og give mig troen på, at et løftet blik en gang imellem kan føles som at flytte bjerge....:-) - Lose your mind, and come to your senses - (Fritz Perls) De kærligste hilsner fra Maria
 
Netop NLP er medlem og godkendt af :

Og det betyder, at Netop NLP overholder krav efter interantionale standarder bl.a. vedrørende indhold i uddannelsen, tidsramme (antal timer på uddannelserne) og evaluring.
 
 

NLP Practitioner uddannelse

Praktiske oplysninger______________________________ Netop NLP i Hareskoven ___
 

Bliv certificeret

NLP Practitioner 

Netop NLP
 
 
 
 

________________________________________________________

 

Hvorfor en NLP Practitioner uddannelse?

Du får enkle og effektive værktøjer til at forbedre din kommunikation og skabe de resultater og den succes du ønsker dig. De effektive forandringsværktøjer kan anvendes både til forbedring af dine arbejdskvalifikationer og ikke mindst og måske vigtigst, til din egen selvudvikling.

NLP Practitioner uddannelsen er planlagt på en sådan måde, at du kan udvikle dig i lige netop det tempo, der er rigtig for dig. Derfor har Netop NLP at valgt at lægge vægt på at uddannelsens værktøjer integreres over en længere periode - over et halv år. 

_______________________________________________________________

Målgruppe og forudsætninger:

Alle der ønsker at få kendskab og erfaring med NLP er velkommen på uddannelsen. NLP Pratitioner uddannelsen er første trin på en trappe af flere NLP uddannelser. Når du er certificeret Practitioner kan du tage uddannelsen Master Pratitioner uddannelsen, som er overbygningen på denne uddannelse. 
 
Uddannelsen overholder de internationale krav, der stilles til NLP Practitioner uddannelsen, da Netop NLP er en godkendt NLP skole af NLP foreningen Danmark. 
 
Uddannelsen varer 1/2 år, da Netop NLP lægger stor vægt på, at NLP'en bliver integreret bedst muligt undervejs. Derfor skal du regne med, at der skal bruges tid på øveaftner mellem modulerne.
 
En anden vigtigt faktor er, at du møder andre, der lige som dig er interesserede i NLP og selvudvikling - og mange oplever, at jo dybere interaktion med andre - jo større selvindsigt og jo bedre resultater.
 
 
 
 
 
 ___________________________________________________

Uddannelsens indhold: 

Modulerne indholder en blanding af teoretiske NLP indlæg, demonstrationer og øvelser. Du får selv rig lejlighed til at afprøve alle NLP teknikkerne i små grupper.
 
 
Uddannelsen består af 6 moduler.
 
Modul 1 
NLP kommunikations model - din model af verden.
Grundlæggende kommunikations redskaber.
 
Modul 2  
Målsætning, opbygning af ressourcer (ankre), logiske niveauer, feedback og spørgeteknik og submodaliteter (sindets byggeklodser).
 
Modul 3  
Værdier, overbevisninger, indre konflikt håndtering, frigørelse og strategier
 
Modul 4
Nøglen til forandring, Reframing, kreativitet, forhandlingsteknik, NLP-essens og opfattelsespositioner
 
Modul 5 
Ressourcefyldt sprog, tidslinie og metaforer
 
Modul 6  
Egentilstand og certificering (praktisk og teoretisk evaluering)
 
 
 
 
___________________________________________________

Praktiske oplysninger:

Uddannelsen foregår i Hareskoven (tæt på Hareskov S-togsstation). Kom og tag din uddannelse i denne skønne natur, som vi er omgivet af her i Hareskoven.
 
Tæt på S-togsstation (5-10 minuters gang gennem skoven) og gode parkeringsmuligheder.
 
Kurset er incl. let morgenmad, kaffe, te og frugt samt undervisningsmateriale.
 
Antal moduler: 6, der alle foregår i tidsrummet:
 
Weekend uddannelse:
 
Lørdag fra kl. 8.30 - 17.30
Søndag fra kl. 8.30 - 17.30
  
Datoer for moduler på NLP Practitioner uddannelsen: 
 
Hold 2024 forår
Undervisere:
NLP-træner Inger Christiansen
 
Modul 1: 25 og 26 maj 2024
Modul 2: 22 og 23 juni 2024
Modul 3: 24 og 25 august 2024
Modul 4: 21 og 22 september 2024
Modul 5: 26 og 27 oktober 2024
Modul 6: 23 og 24 november 2024 (Evaluering og certificering)
 
Husk, at du skal regne med at bruge tid på øveaftner mellem modulerne.
 
 
Pris for uddannelse super tilbud 12.000 kr (normal pris 25.000 kr) så længe pladser haves.
 
 
Yderligere information kan ske ved henvendelse via mail eller tlf. 23969857 
 
 
 
 
Tilmelding til uddannelse:
Netop NLP v Inger Christiansen
Stormly 10, Hareskovby
Værløse
Denmark
Telefon: 23 96 98 57
 
 
 
 
 
 
 
 
I NLP arbejder vi både teoretisk og praktisk - og en stor del af uddannelsen handler om selv at afprøve de forskellige NLP værktøjer.
 
Derfor er det utrolig vigtigt at der sættes tid af, til at øve NLP- teknikkerne i samspil med andre.  
 
Her arbejdes med en øvelse logiske niverauer, som kan bruge på mange forskellige måder.
Du kan bruge teknikken på dig selv, og du kan bruge den på andre.
 
På billedet ser du Logiske niveauer bruges til at forstærke et mål.
I øvelsen optræder 3 personer, en der har sat et mål (den der udforskes), en der guider (coacher) og en der giver feedback til guiden efter endt øvelse.
 
Feedback fra deltagere:
 
Kan stærk anbefales. Inger er en formidabel underviser og gør meget ud af at øvelser bliver praktiseret så det ikke bliver ren teori. Desuden er hun meget fleksibel og forstår at tilrettelægge de enkelte kursusdage, så der er rum til konkrete behov blandt kursisterne og så pensum stadig nås.
 
Netop NLP v Inger Christiansen | Stormly 10, Hareskovby, Værløse - Denmark | Tlf.: 23 96 98 57