Tilbud og ydelser til dig / Gratis NLP introduktion
 
 
 
 
 
Feedback fra deltagere:

Tak for et inspirerende, oplysende og veltilrettelagt intro-møde. Din beskrivelse af samspillet mellem mennesker har været en øjenåbner for mig. Fra nu af vil jeg se verden med et ekstra sæt øjne.

Mange hilsener Charlotte


Kære Inger Tak for en super intro til NLP'ens mange muligheder. Tiden gik hurtigt i den gode stemning/selskab og jeg fik virkelig "noget med" og lyst til mere nlp. Gode illustrationer, forklaringer, eksempler og øvelser. -Og det hele fint afstemt med hinanden. Prima!

Kærlig hilsen Peter

Gratis NLP introduktion

 ______________________________ Netop NLP i Hareskoven ___
 
NLP (Neuro Lingvistisk Programming) anvendes til selvudvikling verden over - både af private personer, virksomheder og organisationer.
 
Det vigtigste ved NLP er nok, at NLP indeholder redskaber og processer til, på en enkel og nænsom måde, at arbejde med sig selv og andre.
 
NLP kan hjælpe os med at bearbejde uhensigtsmæssige adfærdsmønstre, og gøre op med begrænsende overbevisninger om os selv og andre. Derved kan vi skabe det liv, vi ønsker og de resultater, vi har brug for.
  
På introduktionsmødet vil du introduceres til en af de centrale NLP modeller samt NLP forudsætninger og Netop NLP vil krydre teorien med små smagsprøver på NLP øvelser. Og du er selvfølgelig velkommen til at at stille alle de spørgsmål du ønsker, for at du kan få afdækket, om NLP er lige netop noget for dig. 
 
Møderne afholdes primært hver første tirsdag i måneden på Stormly 10 i Hareskoven, fra kl. 19.00 til ca. 21.00. Mødet starter med, at vi kort samles og taler sammen over en kop kaffe eller te, hvorefter NLP introduktionen gennemføres.
 
Når du ønsker at tilmelde dig et introduktionsmøde, eller ønsker yderligere information, er du velkommen til at ringe 23 96 98 57 eller skrive en mail her på siden eller under kontakt.
 
 
 
 
Tilmelding til gratis NLP introduktion:
Netop NLP v Inger Christiansen
Stormly 10, Hareskovby
Værløse
Denmark
Telefon: 23 96 98 57
 
 
 
 
 
 
Netop NLP v Inger Christiansen | Stormly 10, Hareskovby, Værløse - Denmark | Tlf.: 23 96 98 57