Hvor har du fokus?

02-11-2015
 
Hokus Pokus ændring af Fokus <3
 
En dag, kommer læreren ind klasseværelset og beder sine studerende om at forberede sig på en test. Eleverne venter alle spændt. Læreren uddeler testen med teksten nedad, som han plejer. Efter alle er udleveret, beder han de studerende om at vende papiret.

Til alles overraskelse, er der ingen spørgsmål - kun en sort prik i midten af papiret. Læreren ser det overraskende udtryk i alles ansigter, og siger følgende: "Jeg vil have jer til at skrive om, hvad du ser." De studerende ser forvirrede ud og starter på den mærkelige opgave. Ved slutningen af timen, indsamler læreren alle svarene på testen, og begynder at læse dem højt for eleverne.

Alle, uden undtagelse, definerede den sorte prik, og forsøger at forklare dens placering i midten af arket. Efter alle er læst op, er eleverne helt stille, og læreren begynder at forklare: "Jeg giver jer ikke karakter for dette, jeg vil blot give jer noget at tænke over. Ingen af jer skrev om den hvide del af papiret. Alle fokuserede på den sorte prik - og det samme sker i vores liv.

Kategori: NLP metaforer

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Netop NLP v Inger Christiansen | Stormly 10, Hareskovby, Værløse - Denmark | Tlf.: 23 96 98 57