Du vil se det,
Når du tror på det!
 
Wayne Dyer

Netop NLP

_________________________ Netop NLP i Hareskoven _____
 
Fotograf Niels-Peder Terpager

Ejer af Netop NLP er Inger Christiansen.  

 
 
Certificeret NLP træner, NLP HP coach og  terapeut. Næstformand i NLP-foreningen i Danmark.
 
Jeg lægger vægt på en tryg og nærværende atmosfære. Jeg har gennem hele mit liv været glad for at møde, lytte til og støtte venner og bekendte. Og derfor falder det mig naturligt at vælge denne vej - og glæder mig meget til at møde lige netop dig, og høre hvad du har på hjertet.
 
Jeg er utrolig taknemlig for at bo i Hareskovby, og ikke mindst være nabo til en sø og skoven, som jeg blandt andet bruger til lange gå ture med min hund og familie. Jeg holder også af at skrive. Jeg er pt igang med at skrive en bog om afgrænset område inden for selvudvikling. Generelt er jeg meget optaget af, at vi skal skabe en verden, hvor mennesker ønsker at være.
 
Da jeg selv fandt det trygt og godt, at tage min NLP practitioner uddannelser i hjemlige omgivelser, har jeg selv valgt, at udbyde alle mine aktiviteter - kurser og uddannelse i mit eget hjem. Og alle er selvfølgelig meget velkommen, da vi har god plads til alle!
 
 
____________________  _____________________
 
 

Dybdepsykologen Carl Gustav Jung udtalte disse smukke ord ved sit dødsleje:  

" Jeg tror, vi er her for at tænde lys for hinanden"

 

____________________ _____________________

 

Vi har en rigtig skøn have med høns, drivhus og flere terasser. Denne terasse bliver flittigt brugt til at spise frokost samt til øvelser på NLP-uddannelsen. Når vejret er til det, anvende kursisterne ofte og med stor glæde udendørsarealerne.

 
Netop NLP v Inger Christiansen | Stormly 10, Hareskovby, Værløse - Denmark | Tlf.: 23 96 98 57