Virksomheder og organisationer / NLP introduktion skoler og institutioner

NLP introduktion skoler

______________________________ Netop NLP i Hareskoven ___
 

NLP på skoler og institutioner

 
Netop NLP vil gerne komme ud på din skole eller institution og holde en gratis introduktion om NLP på et par timer.
 
Du kan kontakte Netop NLP under kontakt eller ringe 23 96 98 57
 

Hvorfor NLP i skolen?

I England har man haft stor succes med at undervise folkeskolelærere i NLP. Det viste sig, at lærerne hurtigt kunne implementere udvalgte NLP værktøjer og teknikker direkte i deres eksisterende undervisning. 
 
NLP kan opfattes som en værktøjskasse med forskellige teknikker og værktøjer, der kan benyttes i forskellige situationer. Det er ikke alle værktøjer og teknikker der fungerer for enhver lærer eller pædagog. Sådan må det nødvendigvis være, da vi alle har effektive strategier til at håndtere den opgave, det er at undervise og håndtere børn. Dog viser erfaringen, at næsten enhver lærer oplever at nogle af teknikkerne betyder en markant positiv forskel både i undervisningen, på læreværelset, i samværet med børnene og ved skole/hjem samtaler eller forældresamtaler.
 
 
Hvad kan NLP bidrage med til læreren og pædagogen:

* at kommunikere mere effektivt
 
* at udvikle evner til at skabe indflydelse

* at håndtere egne følelser mere effektivt

* at sætte mål og opnå positive resultater

* at blive mere fleksibel

* konflikhåndtering - de udfordrende samtaler

* feedback, der bliver hørt


NLP handler derfor ikke om at lære pædagogik – NLP handler om effektive værktøjer og teknikker, som læreren og pædagoen nemt kan anvende i forhold til sin eksisterende undervisning i klasselokalet eller samværet med børnene i institutionen. Målet med at lære NLP er at blive mere effektiv og bevidst – det handler om rummet mellem læreren/pædagoen og barnet og lærerens/pædagoens eget intrapersonelle rum. NLP repræsenterer derfor mere hvordan end hvad!

NLP Practitioner uddannelsen er derfor meget velegnet, da uddannelsen indeholder de værktøjer og teknikker læreren og pædagoen har brug for.

Netop NLP v Inger Christiansen | Stormly 10, Hareskovby, Værløse - Denmark | Tlf.: 23 96 98 57